+  PRIMER EQUIP  

Nuno torna a encertar amb les seues revolucions

Per Blanquinegres · 21 Desembre, 2014

El preparador blanquinegre, per 3er partit consecutiu demostra que treballa els partits per traure el màxim rendiment d’aquells que després estan presents a l’onze.

 

El dissabte passat davant el Rayo, Nuno ja innovava amb l’aparició del 4-2-3-1 i la figura del mitja punta De Paul. Al partit de Copa davant el conjunt vallecà de Jémez, el portuguès tornava a demostrar com alçar una eliminatòria que estava molt complicada, fent tres canvis al descans i posant tota la carn a la graella per solucionar una sèrie per a l’esquizofrènia valencianista. Per tercer partit consecutiu, Nuno Espíritu Santo exercia la seua professió al màxim nivell. Davant un conjunt molt complicat i fangós, línia defensiva de 3, centre del camp poblat amb 5 homes i dalt la millor parella possible, Alcácer-Negredo.

Desprès de setmanes on el tècnic blanquinegre quedava qüestionat per la seua feblesa a l’hora de realitzar canvis i la seua poca autocrítica, Nuno demostra al seu vestidor qui és el capità del vaixell i a qui han de seguir si volen abastar els objectius marcat als Club de Mestalla. En definitiva, torna la versió més justa de l’entrenador del València CF.