+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Tenim molta il·lusió per arribar el més lluny possible”

Per Blanquinegres · 15 Septembre, 2015

Nuno Espírito Santo ha repassat en mode de prèvia el partit que demà ha de ser l’estrena valencianista en la fase de grups de la Lliga de Campions davant el Zenit de Sant Petersburg al camp de Mestalla. El tècnic portuguès ha confessat que Jaume serà demà el seu porter al mateix temps que ha demostrat les seues bones maneres amb l’idioma rus.

 

Este és un partit que ens porta a un llarg camí, arriba després de 40 batalles i amb més d’un milió de valencianistes darrere. Enguany tenim nous reptes açò no para i clar que m’agradaria vore Mestalla ple disfrutant i espentat al seu equip. Faig una cridada a l’afició per a que Mestalla vinga.

Tenim un aplantilla amb qualitat, amb versatilitat i que me permeteix dir que tots son una opció per a demà. Arriben tots disponibles, i els que no van convocats, felicitar-los per el seu treball. Demà tots son un a opció.

És un grup amb equilibri que tots poden lluitar en entrar a octaus. No hi han partits fàcils i els que estan ací son per mèrits propis però tenim molta il·lusió per arribar el més lluny possible.

El vídeo es molt emotiu perquè hi ha gent amb fill que voldrien repetir estar a una final i voldríem tornar a fer-los feliç.

André és una opció per a demà.

Coneguem perfectament a Hulk, es basa en conducció potencia i desbord. L’únic que cal fer es ser solidari i tindre cobertures permanent quan tinga el baló. El Zenit no énomés Hulk, som conscients de totes les dificultats.

Apreciem a Zakaria, però hi han aspectes tècnic que fan que no estiga amb nosaltres.

Aymen ha arribat amb nivell físics molt bons, va estar molt be a Gijón, millorable però bo. Quan dic de millorable parle d’entendres amb els seus companys. Ells ens dona molt per les seus característiques i com tots demà, és una opció.

El partit de l’any passat va ser un amistós totalment diferent a este context. És més important vore els últims partits a la seua Lliga per conèixer més aspectes. Demà volem guanyar amb la plena consciencia de que volem fer-ho a tots.

Coneixem els seus jugadors, la seua progressió, amb grans jugadors, però la humitat és clau sempre. Amb André, som amics , li guarde molt de respecte i admiració. Demà és el meu adversari.

Jaume es mantindrà a la porteria.