+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Nuno: “Tenim la millor davantera d’Espanya”

Per Blanquinegres · 11 Septembre, 2014

El tècnic valencianista ha compartit sopar amb el penystes.

 

El preparador blanquinegre s’ha mostrat molt satisfet per compartit taula i mantell amb valencianistes, “és un plaer estar ací, el Club sou vosaltres”.

Nuno ha aprofitat tot el sopar per a agrair el suport que reben a cada entrenament a Paterna i a cada partit. “Els jugadors tenen l’objectiu de guanyar cada diumenge i que vosaltres tingau l’orgull de ser valencianistes”. Altres paraules que ha regalat Nuno han sigut que si per ell fora “pujaria a la grada i abraçaria a cadascú de la gent que va a Mestalla”.

A la seu de l’Agrupació de Penyes, situat a Mestalla, l’entrenador xe ha debatut amb els assistents de futbol. Per a ell, el trio Negredo-Alcacer-Rodrigo, “és compatible al camp, segons el partit”. Pel que fa a l’Acadèmia GloVal, Nuno veu molt de futur i present. Sap que el futur del València passa per la gent que vol, per això esta assegurat, a més, la pedrera és “la nostra identitat”. Sobre el present, ha parlat de Gayà i Paco Alcacer. Del lateral ha volgut mostrar la predisposició del de Pedreguer per “continuar a apendre”. De Paco, només ha dit que “hi ha que deixar-lo fer el que sap, fer gols”.

Altre tema que Nuno no ha deixat escapar, ha sigut el del pròxim nou propietari. Sobre el seu amic, Peter Lim, ha dit que “nomes té una prioritat, València CF. A banda que li agrada tot el que siga futbol”. Per últim, Nuno se fica un objectiu per acontentar a afició i a propietari, “competir en els millors. Les bases les tinc, i amb Peter Lim eixe somni esta molt més a prop”.

Finalment, Nuno ha volgut tornar a agrair el suport de la gent, i que en eixe suport “el menys que es pot fer es mostrar respecte”.