+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Tant de bo puguem saludar amb un somriure als nostres aficionats i fer un festa tots junts”

Per Blanquinegres · 01 Novembre, 2014

El tècnic blanquinegre ha passat revista a la sala de premsa de Paterna per tal de parlar de la prèvia del partit de demà a Vila-real.

 

Hi ha ganes de derbi, així començava Nuno la seua compareixença prèvia al Vila-real València de demà. “Un partit que significa molt per als nostres aficionats. Estem preparats per anar a per el partit”.

Al voltant de la baixa de Parejo, el tècnic ha considerat que Parejo “és una baixa important, per el que significa, el seu rol dins de l’equip, per el que dona, però tenim bones opcions per emplaçar i segur que els que estan disponibles ho faran be i no notarem l’absència de Dani”.

El Madrigal serà un mini Mestalla amb més de 2500 blanquinegres a la Gàbia de l’estadi groguet, per a Nuno l’afició valencianista present a Vila-real serà “el nostre motor, i en va ha donar las seua força. Tindre a la nostra afició demà amb nosaltres en donarà molta força. Tant de bo puguem saludar amb un somriure als nostres aficionats i fer un festa tots junts”.

Nuno va confirmar que té tot ja plantejat al cap. “Tinc l’onze de demà ja al cap”. Sobre el tema Parejo, el tècnic blanquinegre ha dit tenir “moltes opcions i molt bones. Tenim un planter molt equilibrada, competitiva, versàtil. Lo important es els que estem”.

Respecte les últimes publicacions a SUPERDEPORTE i les confirmacions del president Salvo, al voltant de la renovació de Nuno, el mateix preparador ha volgut mostrar-se molt agraït amb estos moviments. “La gratitud es una cosa que es part del meu caràcter. Es un honor vindre cada dia ací a treballar, disfrute i treballe al màxim de les meues forces”.

La venda del VCF, afortunadament, ja ha acabat, però encarà resta liquidar alguns temes com la possible marxa d’Amadeo Salvo. Davant esta pregunta, Nuno ha volgut banyar-se i a travessat sense cap tipus de dubte que “el president continuarà, si”.

Finalment, amb este inici de temporada tant fulgurant del de Mestalla, l’entrenador portuguès no vol sentir res de lluitar per la Lliga. “No anem a canviar els nostres objectius. No hi han dubtes que Barça i Madrid estan un pas endavant que la resta per el seus jugadors, pressuposts, història… això si, nosaltres treballem al màxim cada dia, sabent el que volem. El nostre camí no canvia”.