+  DECLARACIONS  

Nuno: “Tant de bo l’interès del Barça per Joao siga cert”

Per Pere Alapont · 06 Desembre, 2014

L’entrenador del València, Nuno Espírito Santo, ha comparegut en roda de premsa abans de viatjar amb l’equip cap a Granada, on els de Mestalla s’enfrontaran demà a l’equip local (21:00).

Tot i el poc de temps que ha tingut per a entrenar després del partit de Copa, Nuno ha assegurat que l’equip “està físicament bé” i no el preocupa eixe tema. “L’equip que va a jugar demà va a estar totalment descansat”, ha manifestat.

Respecte al rival, el míster ha declarat que es van a encontrar amb un equip “difícil, que està en una situació complicada”. “Demà ells eixiran a jugar i a guanyar. Tenen davanters forts i un bon centre del camp i nosaltres hem d’estar ben organitzats”, ha explicat. Nuno no ha volgut comparar el partit de demà amb el de La Corunya i ha apostat per un encontre “obert”, en el qual es veurà “bon futbol” i amb el València “buscant la victòria”.

Al voltant de la situació de Joao Pereira, el tècnic ha tornat a ser preguntat i ha repetit el que ja va dir aquesta setmana. Per a ell, Barragán i Cancelo són millors opcions perquè ells són la seua idea de jugador. Això sí, l’entrenador blanquinegre ha expressat el seu desig que els rumors que arriben des de Barcelona sobre un possible interés dels culers pel jugador portugués siguen certs. “Tant de bo altres clubs s’interessen per Joao. Jo no vull que cap jugador siga infeliç”, ha apuntat.