+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Som el VCF i tenim les idees molt clares”

Per Blanquinegres · 08 Novembre, 2014

Nuno es mostra confiant amb els seus, però també guarda molt de respecte al rival que demà visita Mestalla a les 19h.

La visió general que fa el tècnic blanquinegre per al partit de demà, és el d’un “partit difícil, davant un bon equip, amb bons jugadors, un bon entrenador i que juga Champions”. “Per la nostra part, consciència clara, l’equip  ha de treballar, mantidre’s organitzat i alerta. Ho sabem forma part de la nostra preparació dels partits. Amb l’ambient de Mestalla segur que ho aconseguim”.

L’equip que esta construint Nuno no sap mirar més allà del pròxim partit i no sap tirar la vista arrere més de la passada jornada. “La nostra última referencia es el partit del Vila-real, no hi ha més. Eixe ha de ser el nostre punt de partida i fer-ho amb la nostra gent davant”.

Sobre Rodrigo i la seua no convocatòria amb la selecció, Nuno, el veu molt be, “va fer un gran partit davant el Vil-real, treballa per a l’equip, i te qualitats fantàstiques”.

Respecte el rival de demà , Nuno veu a l’Athletic Club com un equip que “han canviat fent un futbol més directe, poden trobar altres jugadors en atac, per la baixa d’Aduriz. Nosaltres hem de pressionar i buscar l’atac, en eixe aspecte pense que tindrem més la possessió”.

La bona dinàmica de l’equip de Mestalla segueix alçant altes expectatives, una cosa que per a l’entrenador portuguès no li molesta, pensa que els elogis, al seu equip “son merescuts” Però, l’altra part menys positiva, “quan toca treballar, toca treballar i ho fan en totes les seues forces. La lliga es molt competitiva, guanyar es difícil”.

Sense cap tipus de por, Nuno ha confirmat que demà tornarà a travessar per 2 atacants. Per contra, poder vore les 3 bombes del València , s’haurà de esperar, segons vaja el partit.

Nuno ha explicat el perquè a tant d’elogi cap a la figura del tècnic dels lleons. “Conec be a Valverde i conec la seua forma de treballar i li tinc molta estima, perquè quan jo estava a Panathinaikos, ell entrenava a Olympiacos i li respecte”.

Un tema que ja porta setmanes al voltant del Club, les renovacions, les renovacions de Nuno o la de Paco Alcácer. “El club ja sap la meua opinió i la meua posició, les coses porten el seu temps normal. El meu únic pensament es el parit de demà i no vaig a permetre que els meus jugadors es relaxen, les renovacions arribaran al seu temps”.

Finalment, el preparador valencianista ha destacat la fam de tots els seus xics. “La meua idea es que la defensa i la part ofensiva siga tota una. Organitzat i equilibrat. Tot tenen una mentalitat de voler deixar la porteria a zero, tallar el balons, conduir i servir els millor balons i fer els màxim gols possibles. És fantàstic”.