+  DECLARACIONS  

Nuno: “Si ha de vindre algú, com més prompte siga, millor”

Per Pere Alapont · 19 Desembre, 2014

L’entrenador del València, Nuno Espírito Santo, ha comparegut en roda de premsa en el dia previ a l’enfrontament contra l’Eibar a Ipurúa. El míster ha qualificat el partit com a “un dels més difícils” que va a tindre l’equip, ja que “són un bon rival, organitzats i amb bons jugadors”, ha apuntat.

Sobre la notícia que arriba des de Portugal sobre el fitxatge ja tancat d’Enzo Pérez, l’entrenador no ha volgut confirmar res i ha assegurat que no té cap notícia. No obstant això, Nuno ha declarat que “si és possible que arribe algú, quan abans siga, millor”. Al voltant de la sanció de dos partits per a Rodrigo per la seua expulsió el dia de Copa davant el Rayo, el tècnic l’ha acceptat i ha admés que va estar ben expulsat. “Rodrigo va cometre una errada, són joves i s’han d’alçar”, ha manifestat.

El míster ha sigut preguntat de nou per Joao Pereira, apartat de l’equip des de l’inici de la campanya, i ha explicat que el jugador “no és una opció per a l’equip” i que “si hi ha una eixida bona per a ell o per al club serà una bona notícia”. Per últim, Nuno ha destacat la llavor de Rodrigo De Paul jugant pel centre, posició que per a l’entrenador és la millor per a ell i per a l’equilibri de l’equip. “Per banda necessitem jugadors amb més recorregut i treball”, ha sentenciat.