+  DECLARACIONS  

Nuno: “Si estem on estem és gràcies als jugadors”

Per Pere Alapont · 19 Març, 2015

L’entrenador del València, Nuno Espírito Santo, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de l’últim entrenament de l’equip abans de desplaçar-se a Elx i ha qualificat de “difícil” l’encontre contra els alacantins degut a la “qualitat” i “bon futbol” que tenen. Això sí, el tècnic ha assegurat que s’ha estudiat al rival i saben que fer per a véncer al Martínez Valero.

Sobre Paco Alcácer i Negredo, els quals han entrat a la convocatòria, el míster ha manifestat que cap dels dos està al 100%. Del torrentí ha assenyalat que no està del tot recuperat, però que la seua lesió “no li impedeix estar a un bon nivell” i al voltant del madrileny ha sigut més caute. “Esta millor perquè ha fet un gran esforç durant la setmana, però no a punt”, ha declarat.

Precisament sobre l’esforç dels jugadors ha parlat Nuno en un moment de la roda de premsa, quan ha atorgat el bon moment actual de l’equip completament als jugadors, deixant a una banda el treball del cos tècnic. “L’ordre i la disciplina són fonamentals per a nosaltres i el nostre joc”, ha apuntat.