+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno, sense aires de revenja

Per Blanquinegres · 07 Febrer, 2015

El tècnic del València CF ha comparegut a la sala de premsa per repassar en la mesura de lo possible el duel que demà tenen els valencianistes a Cornella-  El Prat a les 19h.

 

A Cornella sense sensació de revenja. Segons Nuno el partit no té res a vore amb el de fa un mes a la Copa del Rei. Per tal de poder sumar la primera victòria com visitant del 2015, Nuno i el seu pupils han treballat errors, corregint-los i potenciant la confiança en tornar a sumar 3 punts lluny de Mestalla. Nuno ha afegit, que no només treballen aspectes tècnics purament del joc, també, durant tota esta setmana ha fet incisió al tema psicològic. “El més important és la motivació, estar preparats. I ho estem pre enfrontar-nos davant un rival complicat. L’equip esta mentalitzat i no va a perdre motivació. No crec que l’equip haja perdut les ganes de guanyar fora de Mestalla”.

Nuno per a esta jornada, un mes més tard, recupera els homes que fan volar al l’equip al camp, les seues ‘ales’. Piatti i Feghouli, son homes molt importants per al tècnic valencianista. El portuguès recupera noms però també perd al seu cap defensiu, Nicolas Otamendi, tot i esta sensible absència, l’entrenador blanquinegre es troba confiat de que demà tindrà “11 jugadors compromesos, solidaris amb la voluntat de guanyar”.