+  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Rodrigo no jugarà demà”

Per Pere Alapont · 12 Desembre, 2014

L’entrenador del València, Nuno Espírito Santo, ha atés els mitjans de comunicació en el dia previ a l’important enfrontament de Lliga davant el Rayo Vallecano (Mestalla, 18:00). El tècnic ha manifestat que l’equip té “moltes ganes de guanyar”, però no ansietat. ” Les victòries són fonamentals per al nostre objectiu, vivim d’elles i hem de remuntar a llocs Champions, que són l’objectiu que sempre hem tingut”, ha expressat.

Al voltant del rival de demà, Nuno ha explicat que l’equip està preparat per als dos tipus de joc que practica el conjunt de Paco Jémez, tant el joc directe com aquell en el que es trau el baló jugat.

De noms propis, l’entrenador ha confirmat que Otamendi ja està bé i que és una opció més per a demà, de la mateixa manera que De Paul, sobre el qual ha afirmat que “està treballant bé”. Respecte a Zuculini, ha expressat que “no hi ha que reprotxar res a l’actitud del jugador” i que quan s’òbriga el mercat d’hivern, club i jugador s’asseuran a parlar. En referència a la baixa de demà de Dani Parejo, Nuno li ha llevat importància i ha declarat que demà es presentarà “un equip fort per a guanyar”.

Sobre la figura d’Enzo Pérez, el míster no ha volgut respondre perquè “no és el moment de parlar de jugadors sobre els quals s’especula”. “Per ara no hi ha noms”, ha afirmat.

Per a concloure, el tècnic de Santo Tomé ha volgut explicar la seua actitud en les rodes de premsa posteriors als últims partits, després de les quals se l’ha criticat per falta d’autocrítica. “Jo soc molt autocrític però l’autocrítica la faig amb qui coneix la meua idea. El dia que jo veja sobre un terreny de joc que un jugador meu no aporta tot el que té sí que seré autocrític, però mai vaig a condemnar els errors”, ha apuntat.