+  PRIMER EQUIP  

Nuno primer desinteressat en la marxa de Parejo al Nàpols

Per Blanquinegres · 19 Novembre, 2015

En el dia d’ahir botava la noticia amb procedència d’Itàlia, en concret del diari italià Il Corriere dello Sport, que apuntava l’interès del conjunt de Nàpols en l’actual cervell i capità del VCF, Daniel Parejo. Este interès vindria a efectuar-se en el proper mercat d’hivern i per començar el Club presidit per el extravagant, Aurelio De Laurentiis oferiria la quantitat de 20 milions d’euros. Una xifra que es queda molt lluny de la que marca al seu contracte en concepte de clàusula de rescissió.

En este sentit, el VCF no va a posar a cap jugador en l’aparador de venda, i menys encara a l’únic jugador, a hores d’ara a portar el pes creatiu del conjunt blanquinegre i que va signar el seu nou contracte en el mes de juny. Nuno, un dels responsables en l’àrea esportiva, a banda d’entrenador ho té clar; Parejo no pot eixir, cal recordar que en el seu moment, el tècnic portuguès va ser una de les figures més importants per fer que el de Coslada acabarà renovant pel València CF fins al 2020 fa només escassos 4 mesos, com recordàvem.

Vorem en que pot quedar estes primeres informacions de cara al mes de gener, moment en el que quedarà obert el mercat de fitxatges fins el final del mateix mes.