+  PRIMER EQUIP  

Nuno prepara el pla per ser un equip de Champions

Per Blanquinegres · 31 Juliol, 2015

El València CF treballa des de principis del mes de juliol per preparar-se de cara a una temporada exigent, al mateix temps que il·lusionant amb el regrés a les competicions europees. Una tornada a les competicions del vell continent que obliga a Nuno i el seu cos tècnic a preparar a la plantilla davant l’exigència de competir a més d’una competició.

Recordar que la passada temporada, el VCF va trobar-se amb massa temps lliure entre jornada i jornada de lliga. Inclòs quan va arribar el caramel de la Copa del Rei, es va poder vore un equip, el blanquinegre, que no va saber compaginar dos competicions, una d’elles la Copa, amb la poca carrega d’atenció que esta necessita.

Ara en temps de pretemporada Nuno Espírito Santo, conscient dels errors comesos a la seua primera temporada com entrenador del VCF, junt al seu equip tècnic, busca les formules per traure rendiment a l’equip des d’agost fins al mes de maig, temps que durarà enguany la temporada oficial per als blanquinegres.

El pla que ha ideat el preparador portuguès passa per dotar al seu grup de treball de la màxima riquesa tàctica possible per tal de poder afrontar les diverses modificacions considerables als onzes quan toque tirar mà de les rotacions i així no repercutir en una hipotètica baixada de rendiment al camp.

Durant el mes que portem de pretemporada hem pogut vore que Nuno ha tirar mà d’un ampli ventall d’opcions de dibuixos tàctics que passen per el 3-5-2, 4-4-2, 4-1-4-1 o el 4-3-3. En la varietat està la capacitat en la qual poder sorprendre els rivals. Així ho va reflectir Phil Neville en la xarrada que l’ex jugador va mantindre amb els companys que han acompanyat al VCF fins a Kamen per tal d’apropar l’última hora dels de Mestalla. L’ex del United ho explicava dient que “la flexibilitat tàctica ens permetra tindre més variants a l’hora de fer les rotacions”.