+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Peter Lim està fent tot el possible per comprar el València”

Per Pere Alapont · 20 Septembre, 2014

L’entrenador del València, Nuno Espírito Santo, ha atés els mitjans de comunicació després de l’entrenament d’aquest matí, previ a l’encontre que disputarà l’equip el pròxim dilluns a les 22 hores al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe.

Sobre l’equip madrileny, Nuno ha assegurat que ‘coneguent al Getafe, un no es pot considerar favorit’ i que el favoritisme ‘no ajuda per a res’.’ El que hem de fer és anar, competir i fer un bon partit’, ha afirmat.

El portugués també ha hagut de respondre sobre el bloqueig del procés de venda de l’entitat i ha mostrat la seua confiança en Peter Lim. ‘Tinc la certesa absoluta que Peter està fent tot el possible per comprar l’equip i tancar quan abans el procés. Pense que per al València el millor és que Peter estiga amb nosaltres’, ha declarat. Tot i això, Nuno ha manifestat que la plantilla i el cos tècnic estan ‘molt tranquils’ i que ‘només pensen en el partit de dilluns’.

En referència a la desaparició de les convocatòries de Joao Pereira, ha sentenciat una volta més que compta amb ell i que el comportament de Joao és ‘exemplar’, que segueix entrenant amb normalitat i compleix sempre. Respecte a Negredo, el míster s’ha mostrat satisfet amb els primers contactes del nou davanter amb el baló una volta comença a eixir de la lesió i ha recalcat la motivació que té el jugador.