+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “No ha sigut el partit que esperàvem”

Per Blanquinegres · 05 Abril, 2015

El tècnic del València no entrava en cap batalla verbal, després de les superbes paraules que el homòleg del Vila-Real dedicava al VCF per el partit.

Entrant en matèria esportiva, Nuno valorava el partit com un “partit no ha sigut el que esperàvem. Al descans hem tingut que ajustar centre del camp, minorant espais i ens han donat resultat, combinat i traguet fora per banda”. Finalitzava Nuno esperant “recuperar jugadors i pensar en el pròxim partit”.

Al respecte de la marxa de Gayà abans d’hora, Nuno no afegia molta més llum, només que el dolor era a l’altra cama diferent a la que va lesionar-se amb la Sub-21. “No sabem l’abast del dolor de Gayà, demà li faran probes”.

Preguntat per el moviment de banqueta i el canvi d’Alcácer per Negredo, Nuno ha pensat que en eixe moment junt amb Rodrigo, “ja comptem amb dos davanters al camp. Paco ha fet un gran treball mentres ha estat al camp”.

Oblidant el capítol de hui, l’única motivació de Nuno “es preparar bé el partit de Bilbao. Estem dins de l’objectiu”.

Com avisàvem hui, Dani Parejo ha vist la groga que l’obligarà a complir cicle a Bilbao. Ara, a Nuno se li presenta una problemàtica que haurà de solucionar d’ací a 5 dies. “Jo no invente, jo prendré les decisions millors per al equip i anem a arribar millor a Bilbao”.