+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “No ens podran frenar”

Per Blanquinegres · 09 Abril, 2015

Apareixia Nuno per roda de premsa tot després d’abastar un nou empat. Per tal de donar-li més arguments en l’última jugada, en la del gol d’Aduriz, Nuno confessava que “al videomarcador, just després, han mostrat el gol. Fora de joc clar, tot l’estadi l’ha vist”.

Continuava el seu parlament el tècnic blanquinegre, avisant que “si hi ha algú que vol que el València no aconseguisca els seus objectius, s’equivoca. Anem a aconseguir-ho. Això ens fa forts”. El portuguès comptava els punts acumulats que ha deixat de sumar per decisions arbitrals, tot en dos jornades consecutives. “Si ens remuntem a la setmana passada, ja són quatre punts els que ens han tret”.

Tornava a avisar l’entrenador valencianista sobre si hi ha algú capaç de predir el futur del futbol. “No ens podran frenar. Sóc conscient de la feina que fem. Són massa moments d’injustícia. No ens van a frenar”. El VCF no es mossegava la llengua.

Sobre l’estat anímic del seu vestidor, Nuno ha confessat que “estan contents pel seu treball, però indignats. Han estat perjudicats clarament. És massa clar” afegia dient que “els jugadors donen tot el que tenen. Encara que siguem la plantilla més jove de la Lliga, ho estem fent bé”. Personalitzant amb el cas d’Otamendi, Nuno deia que “ens vam quedar amb un menys, una peça clau”.

“El fora de joc és tan evident que costa creure que no ho haja vist”. Esta era la valoració que li mereixia a Nuno el treball realitzat per el trio arbitral.

Sobre el partit i el rival, Nuno ha valorat per damunt de tot a l’afició local, San Mamés. “San Mamés ajuda al seu equip amb tot el que pot, però l’àrbitre ha de decidir pel que veu, no pel que escolta”. “La primera part va ser disputada. A la segona vam tenir l’oportunitat de finalitzar el partit”.

Finalitzava el preparador valencianista amb el sentir, no només instal·lat a ell i del que farà més fort a. “Estic trist perquè no és just. Aquesta tristesa està al vestidor i en l’afició. Però una vegada més vam demostrar que sabem lluitar”. “Mestalla fins hui ha estat clau. La nostra afició està ‘injustizada’”.