+  DECLARACIONS  

Nuno: “No anem a veure al Depor que hem vist fins ara”

Per Pere Alapont · 18 Octubre, 2014

L’entrenador del València Club de Futbol, Nuno Espírito Santo, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la jornada prèvia a l’encontre contra el Deportivo de La Corunya, rival al qual ha qualificat de “molt complicat”.

El tècnic valencianista ha assegurat que el Deportivo de demà no tindrà res a veure amb el que hem vist fins ara i que en aquestes dues setmanes haurà treballat per ser “més competitiu i organitzat”. També ha recordat el seu pas per l’equip gallec i ha manifestat que el Depor és un club especial per a ell, “però el futbol està fet d’aquestes coses i ara són rivals”.

Sobre els internacionals que s’han incorporat més tard al treball, Nuno ha confirmat que l’únic que no ha tornat al 100% ha sigut André Gomes, el qual ha treballat en solitari els últims dies, i no estarà al partit de demà. L’entrenador també ha manifestat que l’argentí Lucas Orban ha treballat amb molèsties durant tota la setmana i ha insinuat que tampoc viatjarà a La Corunya.

Al voltant del sorteig de Copa del Rei, Nuno ha sigut clar:”No podem queixar-nos amb el sorteig, anem a anar a per totes per veure fins on arribem”.