DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “L’únic que busquem és guanyar”

Per Blanquinegres · 21 Febrer, 2015

Este València no serà el de la lluentor en el seu joc, i cada cap de setmana ens convida a patir un poc més per certificar la Lliga de Campions la pròxima temporada. Per a Nuno este detall tampoc se li escapa i afirma sense por que “no hi ha victòria sense patiment. Hi ha que patir per guanyar 3 més”. El portuguès mencionava al seu grup de jugadors davant la gran feina realitzada a un “camp molt difícil. Ells saben que l’únic que busquem és guanyar els partits i abastar el nostre objectiu”.

Últimament, els partits dels blanquinegres tenen sempre el mateix factor, patir, de fet així ho ha reflectit l’entrenador portuguès a la sala de premsa. Però per al preparador valencianista açò té un motiu, “la Lliga és molt competida, hi ha que traure molt més”.

Ara, després de l’esforç comés per el conjunt blanquinegre ara arriba “el temps de descansar, recuperar i pensar en el proper partit”. Abans d’acomiadar-se, Nuno ha volgut oferir-li la victòria a tot els aficionats que s’havien desplaçat des de València fins a la capital del Califat, Còrdova. Un gest que el portuguès sempre repeteix a Mestalla davant la seua gent.