+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “L’exigència del VCF és guanyar el pròxim partit”

Per Blanquinegres · 25 Gener, 2015

La valoració que ha fet el tècnic portuguès respecte el partit del seus. “La primera meitat ens ha costat ajustar però hem fet un gran partit. Els jugadors han treballat moltíssim, hui les nostres característiques s’han vist al complet”.

Alves ha tornat a demostrar la seua gran vàlua parant un dels dos penals que a més podia haver suposat l’empat a 2. Sore la figura del brasiler Nuno ha comentat que “Diego sempre ens dona coses positives, ens manté dins del partit. Volem que continue treballant per a que continue donant-nos més als partits”.

Salvo a l’entrevista post partit del Canal+ ha sigut preguntat sobre quines son les exigències a hores d’ara del València, a lo que el president blanquinegre ha dit que tot era possible . Nuno ha tallat i per a ell l’única cosa que l’importa “és guanyar el pròxim partit”.

Novament Nuno travessava per el 4-1-3-2, un nou plantejament tàctic. “La versatilitat del planter ens ajuda a plantejar qualsevol sistema”.

Respecte el seu equip, l’onze que ha tret davant el Sevilla més els canvis no ha tingut cap mala paraula cap als 14 jugadors que hui han intervingut.

El nom de Paco Alcácer ha eixit a lluir, fruit de les paraules de Rufete al descans on ha donat una secret a veus, Paco Alcácer renovarà esta setmana. Nuno respecte l’assumpte, “esta molt prop, falten xicotets detalls. Amb esta renovació el VCF nuga el present i el futur del València CF”.

El VCF entra en l’última setmana de mercat i els canvis dels que va parlar la setmana passada ja comencen a vore la llum. “Tracte de treballar sempre en pro del Club i buscar elegir les millors decisions. Esta volta, no vaig a dir que va arribar una bomba perquè l’autentica bomba d’este València és Mestalla”.