+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “L’eliminatòria està encaminada, però no resolta”

Per Blanquinegres · 08 Gener, 2015

Nuno s’ha mostrat molest a la sala de premsa desprès de donar un xicotet pas davant l’Espanyol.

 

“Dos rivals diferents, dos partits diferents que hem guanyat”, esta ha sigut la valoració del tècnic blanquinegre respecte al duel del passat diumenge. Referent als detalls del partit Nuno ha declarat que “l’eliminatòria esta encaminada, però no resolta. Ens ha costat un poc, la veritat, ens ha faltat un poc més de pressió organitzada, però content amb el resultat perquè podrem afrontar la tornada amb el resultat de cara nostra”.

“Hem començat bé el partit, ben clavats i fent un bon gol, després hem baixat la nostra pressió, sense ajustar la pressió. Altre detall que ha destacat Nuno i que hui li ha faltat al seu grup ha sigut “la falta d’una bona circulació de pilota per tal d’arribar dalt, cal treballar millor i les rotacions van a continuar perquè tinc confiança en tots els meus homes”. Ha tancat el tema dirigint-se al seus jugadors. “El homes que hui han jugat, vull dir-los que continue confiant en ells”.

Respecte a la societat que cada volta pareix més solida Alcácer-Negredo, el tècnic portuguès ha dit que “son dos bon davanters i cada dia que s’ajunten sumen com a parella, i l’equip es dona compter”.

Respecte la informació que ja vam descobrir a Blanquinegres.com, de la probable marxa de Carles Gil, Nuno ha dit no tindre coneixement de la situació.

Preguntat per la gestió de vestidor davant les rotacions, Nuno ha tornat a tirar una mà a tot el seu grup. “Creem que tenim un planter jove i que hem de gestionar-la. Tinc molta confiança en tots els jugadors del València CF”.

Per últim, Nuno s’ha mostrat molt sorprès amb una informació que ha vist la llum hui, la de que el seu ajudant Ian podria tindre una oferta per encarregar-se de dirigir el Glasgow Rangers.