+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “L’any pròxim serem millors”

Per Blanquinegres · 23 Maig, 2015

Nuno Espírito Santo ha comparegut a sala de premsa de l’Estadi Juegos del Mediterraneo on el VCF ha abastat la 4a plaça de la Lliga sumant 77 punts i que li dona permís per jugar la prèvia de la Lliga de Campions, l’objectiu des de principi de temporada.

 

Si objectiu abastat. Primer felicitar al grup per entendre que el treball i l’esforç és el més important. També felicitar a l’afició. Ara toca descansar i preparar el que serà una gran temporada on el VCF torna on sempre ha d’estar.

La joventut que tenen i la pressió han sabut transformar-la. Sempre hi ha que sofrir, no hi ha un partit que no patirem.

Anem a valorar-lo, ara mateix esta en molt de dolor. No va a viatjar en nosaltres a Amèrica, té la Copa Amèrica, esperem que se recupere be.

Hem eixit be, però en un moment de desconcentració l’equip s’ha vist per baix. Hem vist un partit en el que hem estat més pendent del que nosaltres fèiem. La seguretat és la que ens fa créixer. L’entrada d’Álvaro ens ha ajudat a fer un joc més directe. Teníem que aguantar el marcador perquè estàvem molt aprop.

Ara cal saber donar valor al que hem fet, 77 punts, una puntuació que ha donat títols de Lliga.

Eufòric. Este partit no acaba ací, és la unió de la pròxima temporada, este partit continua amb l’any que ve. Segurament l’any pròxim serem millors, però hem de saber com millorar i descansaré però als Estats Units comença tot, de nou.