+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “La nostra obsessió demà és eliminar a Aduriz”

Per Blanquinegres · 03 Octubre, 2015

Nuno Espírito Santo ha parlat davant els mitjans de comunicació per tal de passar revista al duel de demà a Bilbao. Un partit que pot vindre com anell al dit, de sumar els 3 punts, tot abans d’arribar a la parada FIFA.+

 

No podem caure en l’error de que les dos victòries que hem tingut són suficients. Això és un error i no ho farem. Les dinàmiques es canvien amb molta feina i amb molta dedicació. El Bilbao ha rotat tot l’equip i demà ens trobarem un Athletic fort. Anem amb molta il·lusió i perfectament preparats.

André està bé, ha entrenat bé i està totalment recuperat. Creu-me que és una opció vàlida per demà.

Hem de tenir atenció, ha canviat alguna cosa l’Athletic amb estos dos jugadors. Aduriz està més fixe, Raúl García amb més mobilitat. Són dos jugadors amb gol. Hem de tenir molta cura. El que hem fet avui és preparar això, que el jugador tinga el coneixement de les accions.

Continue creient que ja hi ha espai per a la millora. El que seguim fent és viure el nostre dia a dia, crec cegament en que el millor rendiment de l’equip va a arribar.

Opine que la nostra afició és molt exigent i vol veure el seu equip guanyar. Això és el que volem tots i estem obsessionats en fer-ho. Les paraules de la presidenta és l’exemple que hem d’estar units per anar cap endavant.

De les accions que es van prendre en el passat no tinc coneixement. Sí que puc dir que és un grandíssim jugador. La nostra obsessió demà és eliminar a Aduriz.