+  PRIMER EQUIP  

Nuno ja treballa amb Mustafi i Orban com a parella de centrals

Per Blanquinegres · 05 Març, 2015

El VCF treballa per tal de preparar l’important duel davant l’Atlètic de Madrid, i a més, ho fa mentalitzant-se per la més que probable baixa de Nico Otamendi.

 

El València continua exercitant-se a la Ciutat Esportiva de Paterna amb l’única obsessió d’abastar els 3 punts al feu de l’actual campió de Lliga, l’Atlètic de Madrid. Davant esta tessitura, i amb la més que probable absència del central argentí, Nico Otamendi, Nuno des d’ahir ja ha començat a traçar el pla alternatiu per aguantar les envestides del conjunt matalafer. La parella formada per Mustafi i Orban comença a ser una realitat.

En l’única sessió realitzada ahir, la matinal, el tècnic blanquinegre va estar molt pendent de la nova parella que havia posat al camp d’entrenament durant el partit. Una pista que, encara que no definitiva, desprèn cert sabor a que el mariscal de la saga, Otamendi, no podrà obrar el miracle de recuperar-se abans, per tant, Nuno comença a fer camí provant a esta parella (Mustafi-Orban) que ja va disposar de 45 minuts davant la Reial Societat per conèixer-se i fer aliança davant la que pot vindre’s este pròxim diumenge al Vicente Calderón a partir de les 21h.