+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Ja sabem l’onze de demà”

Per Pere Alapont · 28 Agost, 2014

L’entrenador del València, Nuno Espírito Santo, ha comparegut per als mitjans de comunicació en la darrera sessió d’entrenament abans de l’encontre lliguer de demà davant el Màlaga.

El tècnic portugués ha mostrat el seu desacord amb la sanció de quatre partits imposta a Rodrigo De Paul, quan “el mateix jugador del Sevilla, Aleix Vidal, va reconèixer que no hi havia intenció de fer mal per part de l’argentí”.

Sobre el partit de demà, ha reconegut que l’equip té moltes ganes d’endur-se la victòria davant un equip “organitzat i que ve amb molta moral” i ha agraït a l’afició la seua presència a l‘entrenament que es va celebrar ahir a Mestalla. “Dema segur que torna a repetir-se l’ambient, però ara ens toca a nosaltres seguir alimentant la il·lusió”, ha manifestat.

Nuno ha assegurat que el cos tècnic ja té clar l’onze que presentarà demà, amb el dubte de Rodrigo Moreno, del qual s’esperarà veure la seua evolució fins demà.

Sobre la no convocatòria de Joao Pereira, el tècnic ha declarat que “el jugador ha tingut la possibilitat d’eixir però les coses no es tancaren a la fi. Jo compte amb ell, és un jugador internacional i em mereix tot el respecte”, ha assegurat.

El lateral dret s’ha caigut de la convocatòria per decisió tècnica, de la mateixa manera que Jonathan Viera,Jonas i Postiga. Rodrigo De Paul ho farà per l’anomenada sanció i Rodrigo Moreno entra in extremis.