+  PRIMER EQUIP  

Nuno ja ha trobat la solució al centre del camp

Per Blanquinegres · 08 Abril, 2015

El VCF ultima la seua preparació de car al partit de demà a Bilbao, 20:00h davant l’Athletic Club.

 

El VCF ha tancat este matí la seua preparació per al partit de demà al Nou San Mamés. Davant este partit, Nuno comptava amb diversos problemes que al llarg d’esta setmana ha polit per tal de minimitzar-los. Estos ‘problemes’ es localitzaven al centre del camp, en major importància i al lateral, recordem que Parejo complirà davant el lleons un partit de sanció i Enzo Pérez es troba recuperant-se dels seus problemes físics, i al lateral, Gayà, serà baixa segura per als dos pròxims partits.

La solució que el tècnic de Santo Tomé ha pres es la de situar a Rodrigo en una línia de 3, junt Feghouli i Piatti per assistir a esquenes de Paco Alcácer, que tornarà a ser el ‘9’ blanquinegre. Al lateral, Lucas Orban ocuparà el lloc buit deixat per Jose Luis Gayà. La resta de l’onze que s’ha pogut vore hui a l Ciutat Esportiva de Paterna és el format per Alves a la porteria, Barragán, Otamendi i Mustafi a la saga, junt al ja esmentat Orban, una nou pivot format per la parella Fuego-André, el trivot ja donat a conèixer abans (Piatti-Rodrigo-Feghouli) i Paco Alcácer com amenaça de gol.

Altre nom que prompte llevarà un mal de cap a Nuno és el d’Enzo Pérez, al que hui ja se li ha pogut vore tocar pilota a la coneguda gàbia de Paterna junt als fisios del VCF. Una bona senyal de que venim dient estos dies, el migcampista vol estar llest per al partit del dissabte 18 al Camp Nou.EnzoJaula