+  ACTUALITAT  

Nuno i Rufete esperen a Enzo en gener

Per Pere Alapont · 07 Novembre, 2014

Tal com va deixar entreveure Rufete fa uns dies als mitjans de comunicació, el nom d’Enzo torna a sonar amb força per a incorporar-se a les files del nou València de Peter Lim. La bona marxa de l’equip fa que no siga un assumpte que obsessione en aquests moments a la secretaria tècnica del club, però entrenador i mànager sí han valorat que es necessita millorar la plantilla en eixa posició i han tornat a posar sobre la taula el nom del jugador argentí.

Ara bé, que l’operació resulte un èxit o no depén que Peter Lim aconseguisca arribar a un acord amb el Benfica, ja que és ell el que aportaria els diners per al fitxatge.

El jugador s’encontra en una situació difícil a Portugal, l’entrenador de l’equip, Jorge Jesús es planteja fins i tot canviar-lo a una posició més defensiva i ell ja pensa a eixir al mercat hivernal. Mentrestant, des d’Anglaterra i Argentina també s’apunta a una possible oferta del Manchester United de 30 milions d’euros, una quantitat desorbitada i que el seu dia el València ja es va negar a pagar.