+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Hi ha que guanyar com tots”

Per Blanquinegres · 24 Gener, 2015

La roda de premsa prèvia al partit de demà a Mestalla davant el Sevilla ha donat per tractar tots el fronts esportius oberts que té l’entitat blanquinegra.

 

Nuno respecte les possibles entrades i eixides, va confirmar les més que probables eixides de Bruno Zuculini, el qual posaria la fi a la seua cessió al VCF, i Joao Pereira que després de vore desapareguda la seua presencia en la rutina de l’equip, dirà adéu a la seua etapa al Club de Mestalla. Respecte les possible arribades, no hi ha res en clar. “Sempre estarem atents al mercat encara que el planter amb el qual comptem ens dona moltes garanties”.

Altre tema que Nuno va desvetllar va ser tot el referent a la setmana de canvis que ja va prevenir el tècnic portuguès a la roda de premsa post partit davant l’Almeria. De la setmana clau, Nuno ha dit que “de cara a la pròxima setmana hi hauran 2 jugador del Mestalla que entrenaran amb nosaltres de forma permanent”.

Parlant ja en clau Sevilla, el preparador luso ha comentat que “hi ha que guanyar com a tots. És important però no decisiu. Estem motivats i preparats per a guanyar-los”. Afegia que comptava amb el factor Mestalla “perquè els necessitem”.

Respecte al conjunt hispalense i tot el seu voltant, Nuno va ser qüestionat per el passat. “El passat ens serveix per analitzar i buscar solucions per contrarestar el que pot fer el Sevilla”.