+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Hem puntuat en un camp que no molts trauran punts”

Per Blanquinegres · 28 Septembre, 2014

Malgrat que el València no ha sigut el de les últimes 4 jornades, el tècnic blanquinegre s’ha tornat a mostrar orgullós per el treball realitzat per els seus.

 

Un València alguna cosa menys recognoscible el vist hui però, encara així, Nuno s’ha mostrat tranquil per el punt sumat a Anoeta. La seua visió de l’encontre ha sigut d’haver estat disputat un partit davant un “gran rival, que ens va complicar però jo atribuiria a altres coses el resultat de hui. Després del gol ens ha faltat tindre més possessió, volíem eixir per el mig i la reial ha espentat molt. Estic orgullós del treball fet hui per l’equip. Podríem haver fet arribades més perilloses”.

Sobre la pobra actuació hui del mig del camp Nuno ha tornat a mostrar la seua imatge de protector. “Els nostres migcampistes han aguantat ve fins al límit. Si tu vols ser un equip de pressió, com és este València, has de tindre un gran centre del camp, i hui el centre de camp a estret be, han corregut molt”.

L’empat 1 a 1 ha trencat una dinàmica molt negativa del conjunt blanquinegre davant els donostiarres. Nuno ha donat molt de valor al marcador d’esta vesprada ja que pensa que “no molts van a traure punts. Diego ha fet un gran treball, però tots el tirs han sigut des de fora del camp, si te dones compte”.

A més, Nuno ha explicat com ha tractat de parar la parella Vela-Canales que tant de mal estava fent-los a la primera part. “El joc interior de Vela i Canales es difícil de parar. Per parar-ho, després del descans, em fet un doble pivot amb Fuego i Filipe Augusto, l’equip, amb este moviment, ha tornat a tindre equilibri i després l’equip ha tornat a créixer i em tingut bones ocasions de cara al final del partit”.

Per a tancar el partit a Anoeta, el tècnic blanquinegre ha començat ja la pròxima jornada. Un jornada que serà molt especial davant l’Atlètic de Madrid. Així doncs, Nuno s’ha mostrat “content i orgullosos, i ja pensem en el pròxim partit, a més, amb un setmana per davant per tal de preparar-ho i amb descans”.