+  PRIMER EQUIP  

Nuno ha de decidir qui serà el porter i l’afició elegeix a Jaume

Per Blanquinegres · 07 Septembre, 2015

A finals de la setmana passada llançaven a l’opinió dels nostres lectors la pregunta de quina seria la seua elecció per a la porteria valencianista, després de la lesió i operació quirúrgica a Mathew Ryan. Hui donem veu a eixos vots que han sigut molt aclaridors. Amb un irrebatible 87% dels vots, Jaume Domènech és l’elegit per els lectors de Blanquinegres.com per defensar la porteria del VCF mentres Ryan estiga de baixa mèdica. Front a un pobre 13% per a Yoel Rodríguez qui no té massa confiança per part de l’afició valencianista.

L’afició sense cap dubte ho té clar i d’alguna manera a parlat. Qui realment té l’última decisió, però és Nuno Espírito Santo, qui al llarg d’esta setmana d’entrenaments i preparació al partit de dissabte prendrà la millor opció per a ocupar la porteria del Molinón a Gijón.

Per últim, l’ ‘overbooking’ del que parlàvem abans de la fi del mercat d’incorporacions ha acabat sent una benedicció per al tècnic valencianista, això si, les mostres de confiança a les darreres setmanes seran ara clau per trobar al jugador preparat per a ser el porter del VCF a la Lliga i a la Champions. Quasi res.