Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Nuno ha d’ajustar la màquina blanquinegra

Per Blanquinegres · 03 Agost, 2015

El temps de proves va arribant a la seua fi. La pretemporada blanquinegra es troba a una setmana per finalitzar. Serà el pròxim dissabte quan, amb la Presentació de l’equip i el posterior partit davant l’AS Roma, la Pretemporada del VCF finalitze. Tot el que passe d’ahí en endavant serà la pura competició, on la mínima errada es paga cara.

Però per a estar preparats per competir com un, i davant els millors queda prou. La màquina blanquinegra haurà d’acabar d’ajustar-se a la Ciutat Esportiva de Paterna durant esta setmana. Per passar la verdadera ‘ITV’ queden 15 dies.

Les úniques conclusions positives que es poden extraure és la bona marxa que la primera línia de flotació blanquinegra desprèn, tot i que falten aspectes per polir. Línia per línia, Nuno ja té al cap un onze al qual podríem denominar ‘titularíssim’. Mathew Ryan, a la porteria deixa bons detalls importants per donar confiança a la següent línia que precedeix a la meta, la defensa. Una saga que amb la peça d’Otamendi queda completada i en fase de creixement, arribant, poc a poc, a la eficiència mostrada la temporada passada.

El problema d’estes bones sensacions defensives amb el denominats titulars, com Mustafi i Otamendi queden en contraposició a les prestacions que han donat a esta pretemporada Rubén Vezo o Lucas Orban. Molt lluny del que han d’aportar si arriba el moment de les rotacions i toca continuar mostrant un nivell ‘TOP’ per competir siga a la Lliga, a la Copa del Rei o a la competició europea.

En atac les coses no marxen molt millor. Més que el gol, la falta de creació esta sent la lacra d’este VCF ‘versió beta’ tant en els titulars com en els suplents. Les variants de les que Nuno disposa, tot i la baixa de André Gomes, no acaben de donar resultat. Vist el vist, el tècnic portuguès no acaba de donar en la tecla encertada per a que la màquina de fer perill s’active.

Donada la pobra imatge valencianista a l’atac i en la seua creació, pareix que la reaparició de André Gomes es fa més que necessària. Un motiu per el que alertar-se. Este VCF si vol competir a les millor competicions no pot tindre una dependència. No és bo. Per tant, la necessitat d’altre home que puga acompanyar als noms actuals més capacitats per a la creació alleugeriria esta problemàtica que durant este mes de pretemporada ha arrossegat el conjunt de Mestalla.

Sense noves incorporacions a l’horitzó, és el moment en el qual la mà de Nuno, com entrenador del València CF, ha d’eixir a relluir en més força i acabe d’engreixar la màquina blanquinegra davant de l’imminent inici de temporada. El temps de proves i invents s’esgota i toca ajustar per començar la temporada sense esglais fatals dels quals penedir-se tot l’any.