+  DECLARACIONS  

Nuno: “Gayà és del València, que ningú ho dubte”

Per Pere Alapont · 14 Febrer, 2015

L’entrenador del València, Nuno Espírito Santo, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en el dia abans d’enfrontar-se en horari matinal davant el Getafe a Mestalla.

El tècnic valencianista ha manifestat que, a causa de l’horari del partit, les 12 del migdia, s’han fet alguns canvis, com la concentració a l’hotel per al descans dels jugadors i l’alimentació dels futbolistes. Nuno també s’ha referit a l’afició, de la qual espera el seu suport com de costum en aquest horari nou per a esta.

El míster ha sigut preguntat per la falta de gol dels davanters de l’equip i aquest ha explicat que tots estan convençuts de la qualitat d’estos i de la gran aportació que fan a l’equip. “Portem 40 gols, una bona xifra, però volem que els davanters siguen protagonistes també amb el gol”, ha apuntat.

Al voltant de les polèmiques declaracions de Mario Alberto Kempes sobre Gayà d’aquesta setmana, Nuno ha volgut transmetre calma. “Gayà està centrat en el València i el seu treball i està molt motivat ací”, ha declarat.