+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Estic molt satisfet”

Per Blanquinegres · 01 Març, 2015

Nuno començava la seua compareixença pública parlant dels 53 punts amb el quals el València descansa després de la victòria davant la Reial Societat. “Les xifres son bones, però volem més hi han coses que millorar”. De la victòria de hui, el que més valorava el tècnic blanquinegre era com la grada de Mestalla disfrutava amb el seu equip tancant amb un “ha sigut molt bonic hui”.

Respecte les incidències produïdes al partit Nuno no ha donat cap pista sobre l’estat físic de Nico Otamendi. “No aguantava al descans i hem travessat per no forçar, ha entrat Lucas i ho ha fet molt bé”.

Altre protagonista, en este cas, positiu, l’home que ha donat els 3 punts als valencianistes a este mig dia, Piatti, el portuguès s’ha mostrat molt satisfet amb el treball de l’argentí. Dos gols amb molt de mèrit, molt de treball i un d’ells dins d’un equip cooperatiu, solidari”. Finalitzava dient que “estic molt satisfet”.

L’onze que Nuno ha tret sobre l’herba de Mestalla ha deixat bones sensacions davant una Reial que “era un equip molt incòmode, que obliga a pressionar. Este resultat reflecteix la veritat”.

Dins d’eixe bon treball, per fi i sense les llums d’un partit important, Enzo Pérez ha quallat en un gran nivell durant els 90 minuts. L’opinió de l’entrenador valencianista al voltant del ‘15’ ha sigut molt positiva. “Ha generat joc, encara que té molt a millorar, també coneix més als seus companys, les dinàmiques les té ja quasi integrades… i va a anar a més”.

Finalment, Nuno reconeixia el bon resultat de tornar a jugar amb les bandes comandades per Piatti i Feghouli. Sobre les seues ombres hui al partit ha dit que “valorem molt els eu treball i la seua capacitat de desbordar i d’arribar”.