+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Nuno: “Estem preparats per a demà”

Per Blanquinegres · 03 Octubre, 2014

El tècnic portuguès ha comparegut a la sala de premsa de Mestalla després de l’entrenament previ al partit de demà.

 

Inevitablement, ha sigut començar per la noticia del matí les convocatòries de Alcácer i Rodrigo amb l’absolut espanyola. “Alegria tremenda per Paco i Rodrigo. És un clar reconeixement per el seu bon treball, que disfruten, que vaja tot be i que ajuden a la seua selecció”.

Nuno ha volgut començar la prèvia de demà, mencionant el motor d’este equip quan juga com a local, la seua afició. “Mestalla serà demà el Mestalla que nosaltres volem, el que esperem  sempre”.

Ràpidament, sobre el partit ha inclòs a tindre molta cura a l’àrbitre. El preparador argentí ha fet moltes referencies al col·legiat de demà, durant tota la compareixença pública. “La llei es la llei i hi ha que complir-la, l’àrbitre demà jutjarà com toca tant per al València com per a l’Atlètic. Espere que la llei es complisca. No hi ha que adaptar-se a cap equip”.

Respecte la setmana europea que ha tingut el conjunt matalafer, Nuno ha afirmat que es possible que el cansament no siga determinat, però que “hem de traure redit a que nosaltres estem més descansat que el rival. Ens toca a nosaltres traure el màxim rendiment del partit. Tenim ganes de que arribe el partit, tenim ganes de competir davant d’este equip”.

El cansament pot desaparèixer ja que el conjunt del Manzanares arriba a Mestalla després de guanyar a la Juventus el dimecres passat. Per tant per a Nuno les dinàmiques positives “sempre ajuden a guanyar malgrat les diferències. Per a demà nosaltres sabem com jugar”.

Molt s’ha parlat de la forma que té este Atlètic de Madrid de foradar les xarxes rivals, però Nuno té la fórmula per reduir en el camp als madrilenys. “Tenim clar com defensar el joc aeri del Atlètic, com sempre ho em fet. Tinc plena confiança en que sabrem com contrarestar i també saber traure el millor del que nosaltres tenim”.

Amb la temporada que va realitzar l’equip del Cholo, Nuno ha sigut qüestionat si el València té amb l’Atlètic un espill en el qual mirar-se. “L’Atlètic és l’únic equip que hui pot lluitar per la Lliga, nosaltres estem començant el camí. Hi ha diferencia entre el VCF i els altres 3 equips. Es cert, que eixe al remat es el nostre espill, però tenim la nostra identitat molt clara. Tenim les coses molt clares, sabem com i qui  és el nostre camí”.

De nou, el tema social a tornar a eixir a lluir. Davant la possibilitat de que Peter Lim assistirà a l’encontre Nuno ha confessat que “esta setmana ha sigut molt intensa de treball. No hem tingut temps de pensar en altra cosa que no siga el que va a passar en Mestalla, i més, amb l’afició de Mestalla”.

Preguntat per el seu equip, Nuno no té altra cosa al cap que no siga guanyar. “Demà, a banda del que diga la classificació, volem conquerir els 3 punts a la nostra casa. Hui tenim 14 punts, demà volem 17”.

Qüestionat per una de les baixes segures de demà, Álvaro Negredo ha dit que “ha tingut dos dies de descans i ara no te dolor, el dilluns tornarà al treball amb el grup. Es important que estiga amb nosaltres perquè som pocs per al que volem conquerir”.

En qüestió tècniques, per a Nuno encara que el rial de demà es més difícil, l’Atlètic de Simeone, “és un gran equip. Campió de Lliga, finalista de Champions. L’Atlètic te un bo entrenador bon jugadors, jugadors internacionals, amb molta qualitat, a la banqueta jugadors de 30-20-15 milions. Però sabem com contrarestar. Tenen molt clara la seua forma de jugar. Un davanter punta que treballa fixant la defensa, i després un segon punta que actua més per banda”.

Altres aspecte per desmuntar l’equip roig i-blanc Nuno ha afegit que conten “amb bons llançadors de faltes, gent forta a la tasca aèria, i este treball no el tenen tots els equips. Després esta saber aplicar la llei. El bloquejos dins de l’aèria no estan permesos i l’àrbitre ha d’estar atents a estes coses”.

Novament, el tècnic blanquinegre ha tornat a parlar del col·legiat de demà. “Nosaltres anem a fer el nostre partit de futbol, nosaltres es jugar, jugar i jugar, tractar de fer el mateix que fem als entrenaments defensar de forma organitzada. Tenim que estat atents i equilibrat. Al partit hi ha una llei i l’àrbitre no ha de acoblar-se als equips, si fem faltes les xiularan o no. No anem a canviar la nostra forma de jugar”.

Ha continuat dient que ell creu “en el treball dels àrbitres espanyols. Nomes ha de fer el seu treball no canviar el seu tipus d’arbitratge per els equips que hi han al camp”.

Concloent, i en angles, Nuno ha sentenciant dient “estem preparats per a demà, i contem amb Mestalla”.