+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Estem molt preparats”

Per Blanquinegres · 24 Agost, 2015

El tècnic blanquinegre que ha comparegut junt a Javi Fuego a l’estadi de l’AS Mònaco de cara a la Final que demà disputarà el VCF i que servirà per posar punt i final a la temporada passada i també ha de servir per plantar la primera pedra a la temporada 15/16, tot i que ja serà el 3er partit dels valencianistes com competició oficial.

 

Jo crec que el millor per a este partit és no especular, competir i buscar el gol, no podem defendre el resultat perquè sinó serà un error. Hem de pressionar, buscar el baló i no renunciar a les opcions que dóna el partit.

El Mònaco sap de les nostres característiques. Ells han de buscar el gol de forma més precipitada i això podem aprofitar-lo i fer el nostre gol.

Pense que els primers 20 minuts van ser molt bons però el que si canviaria seria els últims 15 minuts d ela primera part.

Hem de rebre a la nostra afició. És un orgull i donem les gràcies. Anem a donar-lo tot.

Del Mònaco me preocupen moltes coses, perquè van estat molt prop de les semis de Champions, mantenen bona part de l’equip. Tenen una idea de joc molt fixa, possessió atac, qualitat individual. Però me centre en el treball del meu equip. Este partit espera un gran futur per al Club.

Esperem que este no siga el nostre partit més important i que tinguem més al futur.

Estem molt preparats. Els jugadors senten la responsabilitat i demà lluitarem amb totes les nostres forces. La nostra motivació també es vore cada setmana Mestalla de Champions.

No només és Martial, hi han molts més dins del Mònaco. Sabem com frenar-lo i ho intentarem demà perquè a Mestalla ja ens van fer mal. La millor defensa és atacar.

Crec que el cos tècnic som uns més i la nostra obligació es treballar per fer millor a l’equip. La nostra trajectòria comença la temporada passada i ara estem molt aprop per fer tornar al VCF a la millor competició. Però açò no para, continua, volem que el VCF siga més fort i si jo continue ací serà un plaer, perquè jo estic molt orgullós de treballar per al VCF.