+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Este partit l’ha guanyat Mestalla”

Per Blanquinegres · 26 Septembre, 2014

El tècnic blanquinegre, continua meravellat amb el treball del seus i el treball obscur que les graderies de Mestalla continuen fent per tal de facilitar el treball als onze que boten al verd.

 

El tècnic portuguès continua enamorat de l’estadi de l’avinguda de Suècia i ho ha deixat marcat a la roda de premsa post partit. Nuno ha felicitat a les goles que hui han espentat a l’equip dient que “és fantàstic el que estem vivint, l’ajuda de l’afició es trasllada al camp. La gent vol més i més, i això ens obliga a arribar als nostres límits. Mestalla ha guanyat, hui un partit i volem donar-li les gràcies”. Nuno, a més ha traslladat una situació acorreguda al baixar del bus, quan un jugador ha dit a la resta que “el partit ja va 1-0”

Respecte el liderat blanquinegre, el cap del vestidor valencianista ha volgut traslladar-li l’emoció i l’eufòria a la graderia de Mestalla, castigada estos últims anys. “La classificació no és determinat, no ens obsessiona, es bo estar ahí, però no és lo important ara. Lo millor és que la gent disfruten. Nostra afició és líder de la lliga espanyola i això es molt bo”.

El guió del tècnic ché no canvia per res del món. Per al portuguès ,estar al València es lo més gran i l’orgull i el compromís de dirigir un club com el València es total. Al respecte a dit que “el meu sentiment es d’orgull, però se que he de seguir treballant dedicant tot el meu temps cap al equip,  treballar per els meus jugadors”.

Per últim, Nuno s’ha encarregat d’aplanar el camí del seu equip per al pròxim duel, del diumenge, llevant-li pressió i eufòria innecessària. En el seu paper de protector del vestidor ha afirmat que “hi ha que gaudir, si, però queden 2 dies per un partit més. La gent que hui ha vingut a Mestalla és la que ha de disfrutar per que son líders, ells han de sentir que tenen uns jugadors que treballen per arribar als seus límits. Han complit al seu treball, volen guanyar, ho senten i arribats a eixe punt, es converteix en una mena d’obsessió”.

Finalment, Nuno ja ha començat a preparar el partit a Anoeta a la sala de premsa de Mestalla qüestionat sobre si te o no, preocupació per el sobre esforç que poden patir els seus jugador. Nuno ha afirmat, que certament “tenim un dia menys de recuperació, però el meu equip ja esta treballant per recuperar, pensant en el pròxim partit i tractar d’arribar en la millor forma possible, tenen eixa consciencia, perquè els jugadors del València donen tot el millor que ells tenen”. El preparador lusità sap treballar tots el escenaris, i el paper de pare de vestidor blanquinegre ho interpreta a les mil meravelles, traslladant al seu vestidor les seues preocupacions i el millor de tot, este grup sap escoltar.