+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Este partit ho guanyem nosaltres, tots”

Per Blanquinegres · 02 Novembre, 2014

Nuno ha tancat la victòria del València, 7 anys després, amb la millor qualificació, “fantàstic”. Un adjectiu molt del tècnic portuguès que l’ha emprat per congratular als seus després del gran partit al Madrigal. “Ha sigut un partit difícil, hem sabut patir. Hem sigut eficaços. Enhorabona als jugadors en un partit fantàstic”.

Vora les 16:20 el València feia oficial l’onze amb el qual lluitar davant els groguets, amb tot desvetllat, el 4-4-2 era l’opció triada. Davant esta nova variació tàctica Nuno ha volgut afirmar que “ el 4-4-2 era lo millor, ens ha permès tindre equilibri y contrarestar el joc de l’adversari. Crec que hem encertat”. El canvi de dibuix venia precedit de la baixa de Dani Parejo una baixa que el propi Mister blanquinegre ha dit no tindre dubte en cap dels seus xics perquè “fruit dels entrenaments tinc confiança en que quan entren al terreny de joc ho van a fer molt be”.

Davant de la victòria Nuno no ha volgut centrar-se en només la figura de Mustafi el golejador. “La parada d’Alves, la pressió de Gayà, Piatti, Rodrigo, Paco, Otamendi. Este partit ho guanyem nosaltres, tots, no només Mustafi”.

La classificació, després de 10 jornades parla d’un València en segona posició i només a un punt del líder, a hores d’ara, el Reial Madrid, però per a Nuno tot queda en un fet circumstancial. “Estem en el bon camí, però queda molt. El nostre objectiu és el mateix, la Champions”. Altre assumpte al que Nuno li lleva ferro es el marcar de 3 en 3, “marcar de 3 en 3 no es molt rellevant. Lo més important és sumar, guanyar…”.

Per tancar a sala de premsa el tècnic blanquinegre ha volgut llançar un missatge  tota l’afició valencianista. “M’agradaria dir una cosa. La gent que ha vingut ací, que ens ha vist des de casa… M’agradaria que reberen als jugadors en Mestalla”. Un missatge per tractar d’arrodonir encara més la festa valencianista en el derbi de la Comunitat guanyat per 1-3.