+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno Espírito Santo: “En este tipus de partits hem de matar”

Per Blanquinegres · 23 Agost, 2015

Nuno Espírito Santo ha comparegut a la sala de premsa de Vallecas després d’haver sumat el primer punt del curs. Satisfet però amb la preocupació de no haver rematat la feina a la primera part quan s’han disposat de les millors ocasions.

 

Ens hem encontrat amb un porter que ha tingut una molt bona nit. La primera part totalment controlat. La segona ha sigut més oberta amb mes aparicions del Rayo. Al final, del resultat estic orgullós per el treball i de l’afició que ens ha acompanyat. Content amb l’evolució de l’equip. Hem de millorar les coses que no s’han fet be hui.

La primera meitat ha sigut molt completa, controlant tots els aspectes del joc. Recuperant balons i tenint ocasions claríssimes. Hem de millorar l’encert perquè en este tipus de partits hem de matar per després controlar millor el partit.

Crec que busquem este equilibri en tots els aspectes i a més el calendari ens obliga a tirar mà de tot el vestidor del que disposem.

Mathew Ryan ha d’evolucionar i felicitar-lo perquè ha deixat la porteria a 0.

Rubén és jove però molt concentrat a l’hora de fer el seu treball. Sempre comptem amb ell perquè fa els seu treball. Ell entrena amb intensitat i després al camp. Estem contents amb Mustafi i Vezo, però amb tants partits necessitem altres coses per això mirem al mercat.

El més importants son els que han estat al camp. Estem molt satisfet amb tot el treball de tots els que han jugat hui.