+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Ens hem guanyat el dret a creure en nosaltres”

Per Blanquinegres · 16 Desembre, 2014

Desprès de la bogeria de partit viscut a Mestalla, Nuno compareixia a sala de premsa de Mestalla amb l’adrenalina del que s’ha vist al precipici. “És la Copa, esta competició té estos partits. Mai un partit de futbol és tranquil, és una bogeria. La reacció de l’equip ha sigut fantàstica”. Amb la classificació ja tancada a octaus, Nuno ja espera a l’Espanyol.

“Estic satisfet amb l’actitud dels jugadors, hui hem merescut el dret a creure amb esta remuntada, podem creure que tenim solucions per a quan un partit es posa en contra, tenim solucions quan les coses no marxen bé”. Este ha sigut el missatge del tècnic al seu vestidor abans d’eixir al verd per disputat la segona part.

El tècnic blanquinegre, que s’havia vist a la corda fluixa, s’ha mostrat content. “Sabem que un partit es pot complicar i que desprès demostrem que tenim solucions per a alçar el partit”.

“Hem passat l’eliminatòria. Aixó es el més importa esta nit. Sabem que en comes errors però també sabem que hem trobat solucions. Un equip amb 1-3 al descans i desprès 2-3, 2-4… Mestalla ha aparegut per tirar una mà. Gracies a Mestalla una volta més”.

El marcador ha sigut 4-4 i el preparador blanquinegre ha sigut qüestionat perquè el Rayo havia sigut capaç de forçar tant la nau blanquinegra. “Hem buscat solucions. Hem tractat de solucionar la possessió, la pressió del Rayo, eixir de la jugada, per això hem fet els canvis, i posar gent dalt per definir”. A afegit que “el Rayo ens ha pressionat molt, té coses molt interesants, i ens ha costat frenar en moments”.

 

Esta volta l’expulsió de Rodrigo era inapel·lable. “Me preocupa l’acció de Rodrigo. Esta volta si. Rodrigo es ben expulsat. No podem reaccionar d’eixa forma i he de tractar estes coses al vestidor”.

L’altre davanter que hui a tornat com millor ens agrada, Paco Alcácer, Nuno ha dit d’ell que “s’ha sacrificat per l’equip, ajudant, això es caràcter”.

El València tanca l’any a Mestalla, però encara no acomiada l’any 2014. Encara resta el partit de dissabte davant l’Eibar. “El partit de dissabte serà diferent. No crec que tinga alguna cosa pareguda al partit de hui”.

Per tancar la compareixença, Nuno ha tornat a recalcar el que per a ell ha sigut el més positiu de la nit. “Un partit sempre té solucions i hem de creure. Teníem un problema i hem eixit al car convençuts de que podíem, és fantàstic”.