+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Nuno: “Els jugadors han estat fantàstics i Mestalla el millor jugador”

Per Blanquinegres · 04 Octubre, 2014

El tècnic blanquinegre, ha destacat l’ambient que Mestalla ha regalat al seus xics, en una vesprada d’autèntica èxtasi valencianista.

Per començar, el tècnic valencianista ha volgut deixar de banda els aspectes tècnics que li ha portat a abastar la victòria, i manat un missatge clar i directe a les 50000 persones que hui abarrotaven les grades de Mestalla amb un simple “gràcies”.
Respecte el partit, Nuno ha destacat de la victòria aconseguida hui que “ hem estat molt be” i que a més, els seus homes han pogut fer mal al conjunt de Simeone, “en errades impròpies d’este conjunt”. Ha afegit que ràpidament, l’equip s’ha trobat amb un avantatge molt còmode que ens ha fet deixar de jugar. Davant açò Simeone ha sabut canviar per el centre del camp que te”.
Sobre els seus jugadors a rematat donant-li l’enhorabona dient que “han estat sensacionals, amb el marcador 3-0, hem tingut moments de patiment i els jugadors han sabut donar-li la volta a la situació. En la segona part no lis hem deixat crear cap ocasió”.
Paraules per a Mestalla, segons Nuno ha sigut el millor jugador de hui. “Vull tindre unes paraules per a Mestalla hui: Gràcies”.
Sobre una actuació d’un dels seus, Diego Alves. Nuno ha confessat que “mai havia vista alguna cosa així. Gràcies a la seua parada, l’equip ha mantes la diferència i això ens ha ajudat a la segona part”.
Respecte el valor de la victòria de hui, per a Nuno eren 3 punts. “Teníem 14, volíem 17, tenim 17 punts i per a dins de 15 dies volem tindre 20, eixe és el nostre camí”. El tècnic portuguès, a més, pensa que les dinàmiques son positives per damunt del partit a partit, valorem més el caràcter de eixir a guanyar i tindre sempre el mateix objectiu de guanyar”.
Pel que fa als desajustos patits a la primera part, Nuno li dona més valor, perquè el seu equip ha sabut reaccionar a la segona part treballant be els aspectes de pressió i encara que en eixe treball fas sofrir, i més davant un equip com l’Atlètic, però perquè el que es vol fer amb la pressió es tindre la teua possibilitat d’atacar, no de defensar”.
De la seua nova parella de central, en la qual esta confiant des d’el dia del Còrdova, Nuno diu estar molt satisfet, però, pensa que “Rubén (Vezo) ho haguera fet igual de be este partit”. Malgrat que Vezo no ha jugat hui, Nuno ho ha felicitat per el treball que ell dona i el que va fer a principi de temporada. Del tercer central, Nico Otamendi, ha dit que “el vestidor necessita un líder com es ell, perquè dins de la joventut de l’equip, tenim joventut barrejada amb maduresa”.
Un tema molt calent per al tècnic blanquinegre, l’àrbitre, ha tancat el tema dient que ha esta a l’alçada d’un partit d’estes característiques. El rigor de l’àrbitre ha sigut fonamental”.
Dins de l’humiliat que vol instaurar Nuno, el tècnic ha comentat el moment el qual Mestalla començava a corejar els Ole, Ole i com ell mateix des de la banqueta s’ha encarregat de parar, el que per a ell li pareixia una humiliació davant el conjunt matalafer. “Entenia la situació perquè la gent estava gaudint però no som un equip de possessió. A més, demanen l’entrega del públic de Mestalla però volem també que sàpiga respectar i la gent ha parat”.
Concloent, Nuno te clar quin és el camí d’este València i quin son els seus objectius de futur. Nuno ha fet una confessió dient que “en el futur anem a millorar molt, soc molt optimista”. Elegantment, el preparador blanquinegre, ha volgut tancar qualsevol tipus de problema amb el segon entrenador del conjunt del Manzanares.
Per últim, l’entrenador valencianista ha valorat unes paraules que venia dient Simeone, on molt mal havia de fer-ho el València per a no classificar-se entre els 4 primers. Nuno ha dit que “és una mostra de reconeixement davant el planter del València i volem agrair eixes paraules”.