DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “El punt ens fa forts”

Per Blanquinegres · 09 Març, 2015

Nuno Espírito Santo ha comparegut a la sala de premsa del Calderón, després d’aconseguir sumar un valuós punt al camp del millor local de la Lliga.

 

Primerament, el de Santo Tomé valorava baix el seu punt de vista els 90 minuts de joc dels seus. “Era un partit que ja sabíem que seria difícil, davant el campió de lliga, amb una dinàmica adquirida, més temps de treball, però hem tret un punt que hem de fer bo al futur”. El tècnic blanquinegre afegia que del punt destacaria “la predisposició del grup per buscar la victòria malgrat estar un gol darrere. Hem controlat, hem arribat i per tant el treball hem deixa molt satisfet”.

La Lliga es troba en un punt de màxima ebullició. La nova realitat que s’obri al campionat, propiciada després de la derrota del Reial Madrid, obliga a fer-se la pregunta de si este VCF té opcions de vores al més alt del pòdium final de la Lliga. Al respecte, l’entrenador valencianista assegurava que “hem sumat un punt, volíem els 3, és el millor per a nosaltres, per lluitar per els nostre objectius no per no entrar en la Lliga del Barça i del Madrid”.

Posant més el zoom sobre la situació del conjunt de Mestalla a la taula classificatòria, la lluita per la plaça directa de Champions entre Atlètic i VCF segons el tècnic blanquinegres els dos equips, “ara mateix lluiten per el mateix objectiu, encara que les perspectives son diferents. Ells campions Lliga, subcampions d’Europa, però ha sigut a la segona part quan hem començat a competir fort”.

Al voltant d’una possible valoració sobre el col·legiat, Nuno no ha volgut entrar en opinions al voltant de la seua tasca hui al partit. “La seua labor és difícil i no vaig a parlar més”.

Altra lectura positiva del comandant de la nau valencianista era quan deia que tot i que “tenim un grup molt jove que té un camí molt llarg de cara al camí. Ara toca fer bo este punt el divendres a Mestalla”.

Preguntat sobre Otamendi i el seu estat físic després de superar un esquinç de grau 2 en 7 dies, Nuno ha dit que “Otamendi ha acabat molt be el partit, ara toca descansar, treballar i que acabe de recuperar-se be.

Altres aspectes tàctics del partit comentats per Nuno ha sigut quan ha explicat el joc dels seus al Calderón. “Buscaven eixir de la pressió jugant per fora. A la primera part, no hem pogut, al principi els nostres esforços han estat en controlar les nostres emocions”. Una expressió que ja va utilitzar amb motiu de la prèvia.

Rematava la feina, Nuno agraït per la disponibilitat “dels meus jugadors, ha sigut molt gran. Hem acabat molt be físicament el partit, es una característica nostra que treballem”.