+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “El partit ha sigut totalment nostre”

Per Blanquinegres · 15 Febrer, 2015

El tècnic blanquinegre ha repassat la victòria abastada este mig dia davant el Getafe per un gol a zero a la sala de premsa de Mestalla

 

“La sensació que hem tingut és de moments bons on el partit era totalment nostre i no tinc altra sensació, només m’ha faltat ser més resolutiu”. Esta era la reflexió del tècnic portuguès respecte el partit que havien disputat els seus.

De nou, per a Nuno el motor del seu equip s’ha trobat a les bandes. “Hem generat moltes ocasions per bandes, sobretot per l’esquerra amb Piatti i Gayà, sols faltava presència dins de l’àrea. Pel que fa a la manca de saber tancar els partit, Nuno ha afirmat sense cap reparo que “falta aguantar més la pilota als últims minuts, ser més llestos. Cal treballar en este aspecte i de segur és un punt per treballar de cara al futur”.

Preguntat per l’estat físic de Alves i per l’esforç de deixar la porta valencianista a 0. “Diego esta bé, no ha tingut res preocupant. Valore més els 3 punts per damunt de mantindre la porteria a 0”. Del Getafe ha assegurat que “este mateix rival ve de restar-li punts a un competidor nostre”. Es referia al partit de la setmana passada davant el Sevilla.

Respecte l’horari i la novetat, Nuno ha dit que “si que ha sorprès i que en certa mesura perjudica més aquells que no acostumen a jugar i que en certa mesura este horari afecta a la humitat de la gespa”.

Respecte la dificultat de jugar amb el coneixement de saber el resultat dels rivals Nuno ha dit que “és molt complicat jugar, amb l’obligació de guanyar, després de saber com esta la classificació. Felicite al meu equip”.