+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “El nostre gran repte és millorar fora de casa”

Per Blanquinegres · 17 Gener, 2015

Paraules del tècnic blanquinegres a la sala de premsa de Mestalla després de tancar la primera volta lliguera amb els 3 punts abastats davant l’Almeria.

 

Nuno ha la seua arribada a la sala de premsa de Mestalla ha afirmat que tot el que no haguera sigut la victòria blanquinegra, “haguera sigut una mentida al futbol”. Per al portuguès la incidència de l’Almeria, hui al partit ha sigut mínima. “Ens han llançat 3 voltes”. Per acabar sentenciant que hui el seu equip “ha treballat molt bé i ha merescut la victòria”.

Després d’uns primers 45 minuts complicats on s’ha arribat amb 2 a 2 al lluminós de Mestalla, el tècnic valencianista ha destacat que a la segona part el seu equip ha esta més precís, sense cometre errors i ofegant més al rival.

La primera volta ja ha acabat per al València. I Nuno tirant d’estadístiques ha dit que “al futbol hi ha moltes decisions i rectificacions però un fet son els 38 punts” abastat per els blanquinegres a les primeres 18 jornades de lliga. Un punt en el que Nuno ha de fer més i així ho ha confirmat el prpi entrenador és “gestionar millor l’equip fora de casa”.

Nuno en una demostració de que creu i confia en tot el seu vestidor, respecte la bona actuació de Cancelo. “Cancelo ha esta bé, Barragán va ser l’heroi el dia del Madrid”.

Respecte les absències en les que ara ha de comptar el tècnic valencianista, sense bandes, les possibles arribades poden entrar en acció esta mateixa setmana, com així ho ha confirmat l’entrenador a sala de premsa. Davant les possibles absències, “hem de mirar altres opcions, d’ahí el nostre sistema”.

Amb la lesió de Barragán encara sense conèixer l’abast de la lesió, Nuno ha sigut preguntat per si ara pot entrar en acció Joao Pereira. Nuno ha dit que “vorem el que passa amb Antonio i després prendrem la millor decisió”.

Per últim, amb la segona volta del campionat ja esperant, l’objectiu blanquinegre és arribar a les places de Champions, un repte gens fàcil. “Hi han moltes opinions al respecte, però nosaltres treballarem”.