+  DECLARACIONS  

Nuno: “El mateix equip de la 1a part ha alçat el partit”

Per Blanquinegres · 05 Desembre, 2014

El tècnic blanquinegre s’ha mostrat molt satisfet per el treball de 90 minuts realitzat per els seus.

 

“Dos parts molt distintes. La 1a el Rayo ens ha forçat molt. Estic mot content perquè el mateix equip de la 1er part ha sigut capaç d’alçar el partit, molt feliç per ells”.

Sobre el paper de De Paul hui al partit. “Li queda molt però estic molt content per ell i el felicite”.

Qüestionat sobre els primers 45 minuts dels seus i sobre tot la figura de Filipe Augusto. Nuno ha volgut llevar ferro a l’assumpte, “li ha costat molt a tot l’equip no nomes Filipe. Creix minut a minut i encara que tenia targeta groga ha sabut mantindre’s en el partit. Teníem un equip nou i tinc que felicitar al grup, que ha sabut remuntar el partit després dels mals resultats.

Nuno ha sorprès a tots amb el seu onze, amb la parella habitual de centrals, Carles Gil al trivot. “Hem pres la decisió sempre pensant en el millor per al grup. Cada partit és un distint”.

“Estem molt conforme amb el resultat de hui, sabíem que anava a ser difícil i així ha sigut. Jémez ha plantejat un partit molt dur. Li done molt de mèrit al treball de la primera part del Rayo, però la segona part nostra ha merescut els 2 gols que hem fet”.

Toca canviar de xip, i el grup de Nuno ja es prepara per el vital duel de Lliga a Granada. “Ara canvien de competició, toca Lliga i venim de dos derrotes on l’equip va mereix més”.