+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Demane a l’afició que dijous plene Mestalla”

Per Pere Alapont · 22 Septembre, 2014

L’entrenador del València, Nuno Espírito Santo, ha mostrat la seua satisfacció per la contundent victòria davant el Getafe per 0 a 3 i ha reconegut que ha sigut “justa i amb bon joc”.

El míster ha afirmat que l’equip coneixia molt be el joc del Getafe i que així els ha sigut més fàcil controlar el partit. També ha reconegut que els jugadors han festejat la victòria als vestidors però que “als 5 minuts tots pensaven ja en el Còrdova”.

El portugués ha manat un missatge dirigit a l’afició, demanant-li per favor que plene Mestalla el dijous. “Sé que el divendres és dia laborable, però li demane a la gent que ompliga l’estadi”, ha suplicat.

Sobre l’expulsió de Rodrigo, Nuno ha reconegut estar “trist i fotut”, perqué havia pensat en canviar-lo després de la targeta groga. “Rodrigo ens dona molt en atac ràpid i conforme estava el partit el preferia a ell en el terreny de joc i he pensat que era convenient que continuara”, ha explicat.

Tot i que la de hui és la tercera victòria consecutiva del València, l’entrenador manté que hi ha “tres candidats a estar dalt, que són Atlético, Reial Madrid i Barcelona. “Hem de ser humils i no dormir-nos”, ha sentenciat el tècnic.