+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Demà volem dedicar-li la victòria a Mestalla”

Per Blanquinegres · 13 Septembre, 2014

“Demà ​​no serà gens fàcil”, així ha arrancat a roda de premsa prèvia al duel de demà Nuno. Sobre el conjunt perico, Nuno ha dit que els de la ciutat comtal són “la imatge de Sergio quan era company, amb la seua personalitat, ens espera un Espanyol difícil”. Tot i això, l’entrenador xe ho té clar, “el nostre objectiu és guanyar l’Espanyol amb jugadors i Mestalla. L’objectiu serà guanyar i dedicar-lo a Mestalla”.

Sobre els jugadors internacionals, Nuno ha destacat la felicitat de Paco. “Ha arribat feliç de debutar amb el seu equip, del seu país, a la seua ciutat”.

Una de les últimes incorporacions, Filípe Augusto que ha entrat en la seua primera citació amb el conjunt blanquinegre, Nuno ha destacat que “ha arribat molt fort i que gràcies a la seua versatilitat donarà alternatives interessants a l’equip”.

Una altra de les cares noves que encara no podrà estar és Negredo. “La seua baixa no té data de tornada, els terminis i sensacions ens marcaran la seua volta”. Un altre baixa amb la qual Nuno haurà de bregar és la de de Paul. Per tancar amb el tema, ja que les vies jurídiques s’han esgotat, el tècnic portuguès ha dit que “estar amb una baixa, sempre és un problema”.