+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Demà volem competir i conquerir 3 punts davant Mestalla”

Per Blanquinegres · 02 Maig, 2015

L’entrenador del València CF, Nuno Espírito Santo, ha comparegut a la sala de premsa de Mestalla per tal d’analitzar el que serà el penúltim duel dels blanquinegres al seu feu, situat a l’Avinguda de Suècia davant l’Eibar.

 

 

Una reflexió clara es que hi ha que ser conscients del resultat i fer una autocrítica del passat. Ara estem molt convençuts de cara als 4 partits que encara resten i que seran el reflex de tot el treball fet al llarg de tot l’any. Els jugadors estan convençuts del seu treball i volen fer una bona feina davant la seua afició.

El dia de després parlem en tots els jugadors. Rodrigo esta fent un bon treball, ell es conscient del que va fer i de que va caure en una provocació.

Demà és el primer pas, demà volem competir i conquerir 3 punts davant Mestalla i continuar el treball.

Vaig a vore el partit del Madrid, perquè és el nostre pròxim rival. Però només pense en l’Eibar perquè és un rival que va fer una primera volta molt bona i ara en la segona s’està jugant molt.

Hi ha 3 formes  de recuperar un jugador. Mitjançant la lamentació, no porta a res; reconèixer, per tal de millorar i ignorar, per tal de reconèixer i millorar de cara al futur, i això Rodrigo ho ha fet.

No som el mateix equip de la primera volta. Ara tenim més automatismes, però tenim moments de precipitació que ens afecten També hem de millorar en la recuperació de baló i ser contundents a l’hora de finalitzar les jugades.

Enzo va fer una primera bona meitat, aportant equilibri i bona eixida de pilota. A la segona part amb la falta de Mustafi ens va donar eixida de baló i tranquil·litat des de darrere.

Mustafi esta be, va ressentir-se del seu esquinç però esta disponible si així ho necessitem. Pablo Piatti va segons el pla traçat per a ell. L’altre dia va jugar el que li marcarem, 45 minuts i esta responent be al treball i prompte tornarà al seu nivell.