Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

+  DECLARACIONS  

Nuno: “Demà eixirem a guanyar”

Per Pere Alapont · 29 Novembre, 2014

L’entrenador del València, Nuno Espírito Santo, ha comparegut en roda de premsa després de l’últim entrenament abans d’enfrontar-se demà a Mestalla (21:00 hores) al Futbol Club Barcelona.

Respecte a aquest encontre, el míster ha assegurat que la intenció i la idea de l’equip és “guanyar tots els partits, siga quin siga el rival”. “Reconeguem que demà tenim un gran rival, però anem a eixir a guanyar i a donar-ho tot”, ha apuntat. Pel que fa a Paco Alcàcer, Nuno ha manifestat que es troba “perfectament” i que “és una opció més per a demà”.

L’ambient de Mestalla serà clau al partit, segons ha confessat també Nuno, el qual ha manifestat que, amb el millor Mestalla, l’equip té molta “força”.

El tècnic ha assegurat que ja sap com va a eixir l’equip contra el Barça i com es va a intentar contrarestat la qualitat dels seus jugadors. “Ho tenim molt ben preparat, sobretot, anem a intentar jugar-los”, ha explicat.

Al voltant de la presència per segona vegada de Peter Lim en la graderia, l’entrenador ha manifestat que és un “plaer” per a tots que Lim estiga a Mestalla.