+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Demà anem a per el gol”

Per Blanquinegres · 15 Desembre, 2014

Nuno ha comparegut a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Paterna de cara a la prèvia del duel de demà davant el Rayo Vallecano i que tancarà la eliminatòria de 1/16 de finals entre València CF i el Rayo Vallecano, sèrie que domina els blanquinegres per 2 a 1. “Tots els partits son diferents encara que siga el mateix rival. Tenim un avantatge però l’eliminatòria no esta resolta” comentava el tècnic portuguès desprès de que el demà siga el 3er partit entre ambdós conjunts en poc més de 10 dies.

Respecte el rival, tot i que ja se’l coneix, Nuno es troba expectant davant les possibilitats dels de Paco Jémez, que davant de poder perdre molt molt poc sorprendre. “El rival té una idea joc molt clara. Els coneguem bé perquè hem patit davant el Rayo. Tenen molta qualitat”.

Davant totes les possibles variants que puga oferir l’entrenador del València CF pensa que no hi ha altre plantejament que no siga tancar prompte l’eliminatòria. “Nosaltres no anem a canviar. Anem a per el gol”.

Sobre la situació de Robert, que encara e troba baix observació mèdica, Nuno h enviat un missatge cap al jove valencianista. “El més important és que es recupere el més prompte possible i que puga estar amb nosaltres. És un jugadora amb molt de futur”.

Les rotacions faran acte de presencia demà a Mestalla, així que serà altra opció per vore aquells que encara no han tingut els minuts que desitjaven. Referint-se al cas de l’argentí Bruno Zuculini, Nuno ha assegurat que “és una opció més”. A més ha afegit que “cap partit és un examen. La planificació és fa amb temps. Els partits no son per examinar a cap jugador”.

Preguntat per les últimes actuacions arbitrals, tot  i que ja va ser preguntat després del duel lligar davant el Rayo, Nuno ha donat algun ‘colpet’ més clar sobre la taula. “En diverses situacions que son molt paregudes, el criteri és diferent amb els nostres jugadors. No son entrades perilloses”. Nuno ha volgut tancar l’assumpte dient que, “jo confie en la qualitat dels àrbitres, però em preocupa que a nosaltres no en passe això. No tinc cap solució per evitar-ho”.