+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Demà anem a anar a per el partit”

Per Blanquinegres · 12 Gener, 2015

Roda de premsa sucosa del tècnic valencianista. De cara al partit “final” de demà a Barcelona.

 

Amb motiu de la prèvia del duel de tornada de octaus de la Copa del Rei davant l’Espanyol de Barcelona (2-1), Nuno Espíritu Santo ha comparegut al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna minuts després de que el Club de Mestalla fera oficial la seua prolongació de contracte com tècnic de l’entitat de Mestalla.

L’assumpte de la renovació del portuguès ha monopolitzat la roda de premsa. Sobre este aspecte, d’actualitat valencianista, l’entrenador blanquinegre s’ha mostrat molt content i agraït per esta mostra de confiança del València CF. En molt ocasions, Nuno, ha manifestat l’orgull, plaer i honor que és per a ell i el seu grup de treball dirigir i treballar al València CF. Per a Nuno, esta negociació ha sigut “molt fàcil, no ha hagut cap problema i de voluntat de les dos parts”.

Nuno, davant la pregunta de si amb esta ampliació, veu augmentat el seu poder de decisió, ha dit que “dins del València no hi ha ningú que prenga les decisions per si soles”. El projecte de Nuno amb este nou contracte és molt clar, “estar en Champions”. “Cada any hem de buscar nous projectes”.

De cara al important partit de demà, Nuno ha qualificat el partit com un “final”. “Només tenim un gol de avantatge i no ens podem permetre relaxar-nos”. No hi ha cabuda a l’especulació per al partit de demà. “Anem a anar a per el partit i guanyar-lo. És la nostra filosofia”. L’última referència al partit de demà, el VCF de Nuno tindrà noves cares de segur, el que si ha confirmat es que Yoel serà el porter titular demà a Cornellà.

“Tenim que buscar una decisió, però hem de buscar bé amb calma i no precipitar-nos”. Esta és l’opinió de Nuno davant la posició del VCF dins del mercat de fitxatges i les eixides que s’estan donant, com la de Carles, al qual li ha desitjat el millor dins la seua nova aventura en la Premier. Per tant d’estes paraules, es pot extraure que el València fitxarà. Respecte si l’equip va vore en les pròximes setmanes més eixides, Nuno ha dit que “no es pot perdre l’equilibri”.

Davant les dificultat del grup valencianista als enfrontament lluny de Mestalla, Nuno ha donat un punt de vista autocrític. Per al tècnic, una de les claus del partit de dissabte va ser “no haver tingut paciència amb la pilota, abusarem del joc en llarg sense elaboració, posant molta pressió sobre els nostres davanters”. Amb l’error identificat, Nuno veu receptiu al seu grup per tal de corregir estos errors.