+  PRIMER EQUIP  

Nuno davant la seua promesa

Per Pere Alapont · 29 Novembre, 2014

Contra el Deportivo de La Corunya, el València Club de Futbol va perdre el seu primer partit aquesta temporada. Els homes de Nuno Espírito Santo van fer un partit desastrós i caigueren estrepitosament per 3 gols a 0. En la roda de premsa posterior a aquell partit, l’entrenador valencianista, visiblement mosquejat, va expressar rotundament que l’equip no anava a sofrir dos derrotes consecutives. Apel·lant a l’objectiu d’estar en llocs Champions a finals de temporada, el míster de Santo Tomé va fer aquesta valenta declaració.

Des que es pronunciaren aquelles paraules ja ha passat més d’un mes i en aquest moment l’equip es veu en una situació que pot deixar en entredit la manifestació feta pel tècnic a finals d’octubre. Després de la derrota al Ciutat de València, la segona aquesta temporada, els homes dirigits per Nuno reben ni més ni menys que al Futbol Club Barcelona, rival que no seria gens descabellat que s’emportara els tres punts de Mestalla. Encara que sone pessimista és la realitat.

La declaració d’intencions de Nuno feta després d’aquella dolorosa derrota a Galícia, vista per uns com a una mostra de competitivitat i ambició i per altres com a una excessiva confiança, se sotmetrà aquest diumenge a examen. Això sí, hi haja el resultat que hi haja, la confiança en el tècnic i el reconeixement al bon treball que està fent amb la jove plantilla de la qual disposa seguiran mantenint-se intactes.