La millor informació del ValènciaCF en valencià

Nuno: “Clar que tem pel meu lloc, ser amic de l’amo no et fa intocable”
,

Nuno: “Clar que tem pel meu lloc, ser amic de l’amo no et fa intocable”

COMPARTIR

728-90

Aquest dijous, el tècnic Nuno ha concedit una entrevista al diari As. S’han posat sobre la taula alguns dels temes d’actualitat més importants. Ací recollim algunes de les respostes que ha deixat:

No sóc la persona que s’hi ha dic que sóc. M’he sentit atacat. Sóc una persona normal que defensa al seu club amb tot el que pot.

El resultat de Gante l’esborraria si poguera del calendari, però va ser un punt d’inflexió. En Vigo va ser un València solidari, competitiu, compromés i comunicatiu. Vam ser més nosaltres.

Tenim una base forta de l’any passat i els principis bàsics estan ahí. Necessitem evolucionar i reeducar conceptes, i això tarda a consolidar-se.

Otamendi ens permetia defendre d’altra forma, i feia que el joc de l’equip fos diferent. Vezo, Santos i Abdenour estan treballant bé, però tenen característiques diferents.

Hem tingut males reaccions en els gols en contra i a favor. Aquest és un punt per a millorar i créixer.

Veig un equip jove, unit i compromés. Hi ha unió, ho note. La paraula és estabilitat.

Hem tingut moments menys bons que altres. Però complirem en la prèvia de Champions, estem a tres punts del quart en Lliga i depenem de nosaltres per a passar a octaus en Europa.

Sóc entrenador. Visc de resultats com tots els meus col·legues. Clar que tem pel meu lloc. Cada dia em qüestione coses de mi mateix. No sóc imprescindible. Però el que no qüestione és la meua capacitat i menys per un mal partit.

Posaries en el projecte més important de la teua vida en una persona sols per ser el teu amic? Ningú ho faria si no veguera capacitat. Ser amic de l’amo no et fa intocable.

El senyor Lim sap perfectament el que passa. Arribaran títols al València. Però tot allò que siguen preses, és mal.

El model és senzill. S’analitza el que es té, es veuen les necessitats i després busques el perfil de jugador que milloraria el que tenim. Elaborem una llista i proposem. Veurem les nostres necessitats però la confiança en la plantilla és absoluta.

(Negredo) Mai he deixat de comptar amb un jugador que demostre que pot ajudar a l’equip. No hi ha més en les meues decisions, ni les declaracions ni res personal. No vaig a dubtar de comptar amb ell si el moment ho justifica.

Al meu despatx és on es parlen les coses privades. El vestidor és el lloc per a parlar de temes col·lectius.

‘Nuno vete ya’ no m’ho han dit mai pel carrer. Si perdem, em demanen que guanyem el pròxim.

(Amadeo Salvo i Rufete) Les persones no saben el que realment ha passat. Em senyalen per desconeixement. Jo sóc l’entrenador, això és el que m’agrada ser, és el meu treball. No vull ser res més.

Confie en què Mestalla va a fer que ens sentim abrigats, i quan dic ‘sentim’ em referisc l’equip. L’equip necessita a la grada.

Deixa una Resposta

avatar
  Subscribe  
Notify of